lauantai 20. lokakuuta 2007

Perjantaina

Perjantaisen syöpälääkärikonsultaation paperista:

2006 Intiassa paha VTI (virtsatieinfektio) ja prostatiittina pidetty eturauhasvaiva. Hoidettu sepsis ja samalla todettu PSA 18, mutta hoidettiin vain antibiootein. Otettu Hyvinkäällä biopsia jonka GS tulkittu 3 ja gr 1, minkä vuoksi seurattu. Kunnes PSA alkoi nousta 20-25-29-33-35,8 ja katsottu näytteet uudelleen ja luokitus muuttunut GS 9 taudiksi. Urologit tarjonneet leikkausmahdollisuutta.

Jatkosuunnitelma:

Koska hyvin aggressiivinen syöpä, imusolmukkeisiin leviämisen todennäköisyys erittäin suuri huolimatta normaalista TT löydöksestä, samoin luuston mikrometastasoinnin todennäköisyys suuri huolimatta normaalista luustokartasta.

Suosittelisin kultajyvin kuvantaohjattua IMRT-tekniikalla toteutettua sädehoitoa missä imusolmukkeet hoidettaisiin rakkoa ja suolta säästäen ad 45-50,4 gy, seminaalivesikkelit ad 50-54 ja prostata annokseksi vähintään 76 gy. Adjuvanttihormonihoidoksi suosittelisin Casodex 150 mg joka sädehoitoon liittyen voisi aluksi olla vuoden mittainen ja sen jälkeen hoitovasteen mukaisesti jaksotettuna. Mamillasädetys suositeltavaa ennen Casodex aloitusta.

Ei kommentteja: